Gastvrij genieten

Onze brasserie bevindt zich in dé sport en wellness Club van Sittard-Geleen. Op deze plek, waar sportiviteit en gastronomie samenkomen, laten wij u graag kennismaken met de verrassende smaak van het bourgondische Zuid-Limburg. Waar mogelijk gebruiken we streekgebonden producten en lokale ingrediënten, die onze menukaart bijzonder goed aanvullen.

Multifunctionele ruimtes
Onze Brasserie is verder zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Ontvang uw gasten en relaties op deze representatieve, inspirerende locatie. Wij beschikken over een ruim restaurant en een mooie multifunctionele ruimte, die uitermate geschikt is voor geheel verzorgde vergaderingen, workshops en borrels. De zaal is van alle technische gemakken voorzien en geheel af te stemmen op uw wensen.

 

Sport & wellness voor zakelijk Zuid-Limburg

Health & Sports Club Vouershof biedt vele opties en voorzieningen voor het Limburgse bedrijfsleven. Sporten, vergaderen, lunchen of bedrijfsuitjes, u kunt bij ons terecht. Wij hebben oplossingen voor u, uw werknemers en/of voor uw klanten. Heeft u een wens die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van uw wensen en de mogelijkheden. Zakelijk Zuid-Limburg is bij ons van harte welkom!

Neem contact op