De Health & Sports Club van Sittard-Geleen!

Bent u op zoek naar kwaliteit, een familiaire sfeer, geschoolde vakbekwame instructeurs, klantgerichte medewerkers en het grootste aanbod op het gebied van sport, gezondheid en ontspanning? Dan is Health & Sports Club Vouershof bij uitstek de Club waar u uw doelen kunt realiseren!

Samen met u nemen wij uw verwachtingen van een lidmaatschap door, zodat wij een optimaal programma voor u kunnen samenstellen. Onze missie: “uw gezondheid, onze uitdaging”, willen wij u graag laten ervaren. Omdat wij geloven in onze kwaliteit heeft ieder nieuw lid de kans om gedurende de eerste 14 dagen van het lidmaatschap de Club te proberen. Voldoen we niet aan uw verwachtingen? Dan ontbinden wij uw lidmaatschap en ontvangt u onvoorwaardelijk de reeds betaalde abonnementsgelden van ons terug. Waar wacht u nog op?

Werken bij Vouershof ?

Wilt u ook werken bij een dynamisch bedrijf? Dan bent u bij Health & Sports Club Vouershof aan het juiste adres. Vouershof richt zich met kwalitatief hoogwaardige diensten en services op het verbeteren en/of in stand houden van de gezondheid van de mens. Bij ons staat de klant centraal en werken mensen met passie voor het vak. Met meer dan 25 verschillende faciliteiten, variërend van inspanning tot ontspanning, kun je dan ook spreken van uniek Clubconcept in de hedendaagse sportwereld.

Op dit moment zijn we op zoek naar de volgende versterkingen voor ons team:

Neem contact op