Unieke begeleiding, fit in 100 dagen!

U kent het wel: “sporten vindt plaats onder deskundige begeleiding!” Dit zijn zinnen die u op iedere website tegen zult komen. Bij Vouershof maken we deze belofte waar!

Het 100 dagen traject; intensief begeleiden

We begeleiden ieder nieuw lid zeer intensief gedurende de eerste 100 dagen van zijn lidmaatschap. In die tijd worden er structureel afspraken gepland om de Club goed te leren kennen. U moet dan denken aan een aantal begeleidingen in de Fitness, een groepsles die bij u past, een Small Group Training, een fittest aan het begin en aan het einde van het traject, maar ook een speciale workshop waar alle nieuwe leden gratis aan mogen deelnemen.

Win-winsituatie

Dit traject creëert eigenlijk een win-winsituatie; uw begeleiding is intensief, wat niet enkel motiveert, maar er ook voor zorgt dat u wekelijks naar de Club komt. Dit zorgt voor tevreden leden die regelmatig gedurende langere tijd aan het sporten zijn en op die manier het sporten langzaamaan in hun dagelijkse routine kunnen inslijpen. Wij als Club winnen hierdoor omdat u bijdraagt aan het uitdragen van onze visie. Na dit 100 dagen traject laten we u natuurlijk niet aan uw lot over. U kent alle mogelijkheden van de Club, wordt voortdurend in de gaten gehouden en waar nodig gecorrigeerd en kunt op elk moment van de dag één van de Fitnesscoaches aanspreken.

Neem contact op