Oprechte en persoonlijke begeleiding met een Fitnesscoach

Iedereen heeft een persoonlijk doel om te sporten. Of het nu de wil is om af te vallen, het verbeteren van uw uithoudingsvermogen of het ontspannen sporten met een uitdagend programma. Persoonlijke en oprechte begeleiding maken uiteindelijk het verschil in het bereiken van uw doelen. Onderzoek wijst uit dat sporten op een motiverend en persoonlijk afgestemd programma een beter resultaat oplevert. Bovendien zijn leden die begeleid worden beter in het krijgen en vasthouden van een vaste routine in het sporten. Daarom krijgt u bij ons altijd de mogelijkheid om één op één met een Fitnesscoach aan de slag te gaan.

Uw eigen 100-dagen begeleidingstraject

Samen stelt u uw doelstellingen vast en aan de hand hiervan wordt er een stappenplan uitgezet. Om uw progressie te monitoren is er regelmatig contact tussen u en uw Fitnesscoach. Zo weet u dat u effectief en doelgericht aan het trainen bent en brengt u variatie in uw programma. Op deze wijze bent u zeker van het behalen van uw doelstelling en volgt u het programma waar u het meest plezier aan beleeft!

Het persoonlijke begeleidingsprogramma is voor alle leden en zit standaard bij uw lidmaatschap inbegrepen. Ook wanneer u reeds zelfstandig traint en behoefte heeft aan begeleiding kunt u altijd bij onze Fitnesscoaches terecht.

Plan vandaag nog een vrijblijvende eerste fitnessinstructie-les!

Neem contact op