Small Group Training, want trainen in een groep werkt motiverend

Small Group Training is, zoals de naam al zegt, training in kleinschalig groepsverband. En dat werkt bijzonder motiverend. Onze OMNIA™ en gloednieuwe SKILLMILL™ maken van fitness een teamsport. Het biedt u oneindig veel mogelijkheden op het gebied van krachttraining, uithoudingsvermogen, stabiliteit, flexibiliteit, coördinatie en snelheid. Daarnaast voldoet het aan de meest uiteenlopende behoeften van u als gebruiker, ongeacht uw trainingsniveau en trainingsambities.

De diverse trainingsmogelijkheden in combinatie met de praktische kennis van onze Fitnesscoaches maken het mogelijk om individueel of in groepsverband gericht te werken aan uw trainingsdoelstellingen. Hierdoor traint u meerdere spiergroepen tegelijkertijd waardoor u sneller resultaat boekt. Kortom u wordt supersnel super fit!

Small Group Fitness vs. individueel trainen

Door de begeleiding van de instructeur en het feit dat men in een groep traint is de motivatie en het plezier tijdens de training hoog. Dit gecombineerd met een frequentere correctie op de uitvoering zorgt voor effectievere trainingsresultaten. Er worden dagelijks Small Group Fitness programma’s aangeboden. De trainingen duren zo’n 30 minuten per keer.

Neem contact op