Slim in Balans

Voor eens en voor altijd afrekenen met overtollige kilo’s zonder te lijnen? Op zoek naar een stok achter de deur om meer balans te vinden in gezond(er) te eten en meer te bewegen? Doe mee aan onze 10-weken Challenge!

Slim in Balans is een van de meest haalbare, gevarieerde en uitdagende programma’s van de regio. Afvallen en op gewicht blijven is niet altijd makkelijk. Vaak lukt het niet alleen en blijkt een (streng) dieet niet haalbaar. Bij Health & Sports Club Vouershof begrijpen wij dat heel goed en pakken wij het anders aan. 10 weken lang tips en voedingsadviezen door Voedingscoach Mariëlle Dassen, in combinatie met sporten in groepsverband onder begeleiding van een ervaren instructeur. Dit alles in een kleine groep met 10 tot maximaal 12 deelnemers.

Bezoek vrijblijvend een van onze informatie bijeenkomsten. Zowel leden als bezoekers zijn welkom!

  • Maandag 7 januari 19:30 uur
  • Woensdag 3 april 19:30 uur

Wilt u gezonder eten, meer bewegen, u fitter voelen en afvallen? Meld u dan aan voor een van de informatie bijeenkomsten.
Ook niet-leden zijn van harte welkom!

Wilt u meer informatie over onze 10-weken challenge? Neem dan contact op met Voedingscoach Mariëlle Dassen via info@mdvoeding.nl

Neem contact op