Ik wil afvallen

Ik wil afvallen

Je voelt je niet fit en jouw kleding zit niet lekker. Je staat op de weegschaal en hoopt dat de getallen tussen jouw voeten minder aangeven dan zij in werkelijkheid doen. ‘Dit moet anders. Ik wil afvallen!’ schiet er door jouw hoofd.

Afvallen en op gewicht blijven zijn niet altijd makkelijk maar bij Health & Sports Club Vouershof hebben wij alles in huis om ervoor te zorgen dat jij jouw persoonlijke doelstellingen kunt bereiken zodat jij je weer comfortabel gaat voelen. Onze fitnesscoaches leveren maatwerk en helpen jou met het bereiken van jouw persoonlijke doelstellingen.

Na een kennismakingsgesprek en behoeftebepaling door een van onze infomedewerkers ga jij aan de slag met een persoonlijke coach. Samen werk je aan een sportprogramma op maat.

De Fitness bestaat uit verschillende trainingszones. Naast een breed aanbod aan kracht- en cardio apparatuur van Technogym is onze Club ook uitgerust met Biocircuit; het eerste trainingssysteem ter wereld dat een veilige, eenvoudige en effectieve workout doet in slechts 22 minuten! Hierdoor is ook tijd niet langer een excuus. Naast Fitness daagt ons enorm uitgebreide aanbod aan Groepslessen jou uit om jouw doelen te bereiken.

Afvallen en op gewicht blijven gaat verder dan alleen een sportprogramma op maat. Onze leefstijlcoaches staan voor jou klaar om je op weg te helpen naar een fitter en slanker lichaam. Ze ontvangen jou graag in hun praktijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Gedurende jouw lidmaatschap worden er structureel afspraken gepland met jouw coach om de Club te leren kennen, inzicht te krijgen in jouw resultaten en variatie en plezier te blijven houden in jouw training. Met deze aanpak zorgen wij er samen voor dat jij jouw motivatie kunt vasthouden.

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!