Ik wil sterker worden

Ik wil sterker worden

Een gespierd lichaam, strak in je vel en zelfvertrouwen uitstralen? In de spiegel kijken en het resultaat zien dat je wilt zien? Krachttraining maakt dit mogelijk. Sterke spieren zorgen voor stabiliteit en stevigheid en maken het dagelijkse leven gemakkelijker. Krachttraining heeft een positief effect op jouw energie level, ondersteunt een gezonde stofwisseling en een betere lichaamshouding. Onze fitnesscoaches dagen jou uit!

Een gespierd lichaam en sterke spieren komen niet aanwaaien. Bij Health & Sports Club Vouershof hebben we alles in huis om ervoor te zorgen dat jij jou beter voelt dan ooit!
Samen met een coach werk je aan een sportprogramma op maat waarin een balans wordt gezocht tussen efficiëntie en haalbaarheid. jouw resultaat is waar het om draait.

Sterker worden en spiermassa opbouwen gaat verder dan alleen een sportprogramma op maat. Onze leefstijlscoaches staan voor jou klaar om je op weg te helpen naar een lichaam waar jij trots op bent.

Om ervoor te zorgen dat jij jezelf blijft uitdagen en zo maximaal resultaat kunt boeken plannen wij gedurende jouw lidmaatschap structureel afspraken in met jouw coach. Zo leer jij de Club kennen en blijf je variatie en plezier houden in jouw training. Door middel van deze aanpak zorgen wij er samen voor dat jij jouw motivatie kunt vasthouden.

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!