Kids activiteiten

Binnen Health & Sports Club Vouershof zijn gezinnen een belangrijke doelgroep. Vanuit onze visie vinden wij dat het gehele zin terecht moet kunnen bij Vouershof. Naast het gezellig spelen in onze KidzzClub bieden wij ook verschillende Kidzzlessen aan voor alle leeftijden:

Mini Sport & Spel 3-6 jaar
Voor onze allerkleinste stuiterballen! Spelenderwijs kennis maken met verschillende soorten balsporten, lol maken en lekker actief bezig zijn op een van onze tennisbanen onder begeleiding van een instructeur!

Mini Fun Jump 3-6 jaar
Voor onze allerkleinsten is Jump XL dé plek om lekker hun energie kwijt te raken! Op de heerlijke zachte ondergrond kunnen ze lekker wiebelen, zacht omvallen of met een bal spelen. De Mini Fun Jump is altijd onder begeleiding van een van onze (KidzzClub) medewerkers.

Kidzz Fun Jump 6-12 jaar
Deze kidzzles vindt plaats in onze Jump XL. Een uur lang lekker springen, spelletjes en
wedstrijdelementen op onze trampolines. Dit alles onder begeleiding van een van onze enthousiaste instructeurs!

Kidzz Sport & Spel 6-12 jaar
Houd jij van afwisseling en uitdaging? Kom dan lekker meedoen met onze Kidzz Sport & Spel les!
Van estafette tot teamsporten en spelenderwijs kennis maken met verschillende soorten balsporten; iedere les is weer anders! Lol maken en lekker actief bezig zijn op een van onze tennisbanen onder begeleiding van een instructeur!

Jumpfit Kidzz 7-15 jaar
De coolste fitness workout op de trampolines van Jump XL! Samen met leeftijdsgenootjes
werk je aan verschillende vaardigheden zoals conditie, kracht en lenigheid. De lessen zijn gebaseerd op dezelfde principes als de Jumpfit lessen voor volwassenen, maar met een speelse twist. Van bootcamp tot estafette en spelvormen. Benieuwd? Kom dan snel meedoen met onze Jumpfit Kidzz!

Toegang Zwembad:
Maandag t/m zaterdag 0 t/m 3 jaar van 8:45 – 13:30 uur
Zondag 0 t/m 11 jaar van 8:45 – 14:30 uur

 

Bekijk ons lesrooster voor alle activiteiten voor Kids (en ouders) met extra uitleg en tijden.

Vragen?

We bellen je graag even om ze te bespreken!