Bewegen op muziek voor jongens en meisjes

Begint uw kind ook meteen te bewegen als er muziek wordt opgezet? Geef hem of haar dan op voor Kidzz Move ’n Music of Zumba Kidzz!

Kidzz Move ’n Music
Kidzz Move ’n Music is een verzamelnaam voor spelletjes, bewegen op muziek en coole dansjes leren! Tijdens deze ‘dansles’ krijgt uw kind een simpele en toegankelijke bewegingen aangeleerd die de conditie en motoriek van uw kind(eren) verbetert op een leuke manier! Tijdens de lessen staat het plezier van uw kind(eren) natuurlijk voorop en zullen onze docenten er alles aan doen om de les iedere week weer tot een feest te maken.

De Kidzz Move ’n Music wordt gegeven voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Tijdens de les mogen de kinderen hun meest swingende sportkleding aan, zodat ze zich goed kunnen bewegen.

Zumba Kidzz
In de Zumba Kidzz lessen combineren we latin muziek met te gekke dansbewegingen. Kidzz leren op een leuke manier de basisbassen voor bijvoorbeeld Salsa, HipHop en nog veel meer. De lessen zijn gebaseerd op dezelfde principes als Zumba voor volwassenen. Makkelijk en effectief, maar op een speelse manier.

De Zumba Kidzz wordt gegeven voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 15 jaar. Ook tijdens deze les mogen de kinderen hun meest swingende sportkleding aan, zodat ze zich goed kunnen bewegen. Let’s dance and have fun!

Neem contact op