Beste Leden,

Allereerst wensen wij jou een gelukkig, gezond en sportief 2021 toe.

Wat een bizar jaar hebben we met z’n allen achter de rug. We leven in een onzekere periode, waarbij iedereen zich zorgen maakt om de eigen gezondheid, die van familie, vrienden en collega’s. Maar voor velen, zo ook voor ons, zijn het ook financieel gezien lastige tijden. Laten we samen de intentie zetten dat aan deze onzekerheid snel een einde komt en 2021 uiteindelijk weer vele mooie momenten gaat brengen.

Financiële gevolgen
Zoals in de vorige mail reeds aangegeven zijn de financiële gevolgen ook voor Health & Sports Club Vouershof groot, des te meer nu het allemaal langer lijkt te duren dan aanvankelijk gedacht. We vragen je dan ook ons te blijven steunen, als je dat kunt en wilt. Op die manier kunnen we onze Club en missie “jouw gezondheid, onze uitdaging” overeind houden en onze medewerkers, leveranciers, financiers en verhuurder blijven betalen.

Hoe geef ik mijn keuze door?
Zoals wij in onze mailing met routekaart van 23 oktober jl. hebben aangegeven, bieden wij jou vanaf de 5e week lockdown een solidariteitsvoorstel aan met de volgende 3 keuzes:

Klik op één van de 3 keuzes en vul vervolgens jouw gegevens volledig in. Let op dat je alle gegevens juist invult, zodat wij deze belangrijke administratieve klus goed kunnen verwerken.

Belangrijk om te weten is dat, mocht de Club na 4 weken nog steeds gesloten blijven, wij na 4 weken volledig stoppen met incasseren. Ons verzoek is om te alle tijde jouw keuze door te geven. Mochten wij onverhoopt geen keuze ontvangen hebben voor 12 januari, gaan wij er vanuit dat je geen compensatie ontvangt en ons 100% blijft steunen.

Bedrijfsfitness
Leden met een bedrijfsfitness abonnement hoeven geen keuze door te geven. Voor meer informatie over je bedrijfsfitness abonnement kan je contact opnemen met jouw aanbieder.

DUO abonnement
Leden die een DUO abonnement hebben verzoeken wij te overleggen en één keuze te maken. Het lid waaraan de betaling gekoppeld is geeft deze keuze door. Beide leden dienen dus dezelfde keuze te maken.

Vragen?
Vragen kunnen momenteel alleen per email gesteld worden aan info@vouershof.nl. Wij doen ons best om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, echter vanwege de drukte kan het iets langer duren dan jullie van ons gewend zijn. Wij vertrouwen op jullie begrip.

Tot slot
Wellicht ben jij al begonnen met jouw (sportieve) goede voornemens. Indien één van onze instructeurs jou ergens mee kan helpen, dan horen wij dat graag. Alle gezondheids- en sport gerelateerde vragen kunnen gesteld worden via fitness@vouershof.nl.

Wij hopen snel weer (volledig) open te mogen, zodat wij opnieuw samen met jou aan de slag kunnen om jouw doelstellingen te behalen!

 

Corona maatregelen n.a.v. de persconferentie van 13 oktober

Beste leden,

Graag willen wij jullie attenderen op onderstaande punten om zo samen ervoor te zorgen dat iedereen op een verantwoorde manier kan blijven sporten.

 • Reserveer altijd je sportmoment vooraf via de Vouershof app! Wij zullen strikt op reserveringen gaan controleren. Indien je niet in de gelegenheid bent om te komen, meld je dan telefonisch af of via de app.
 • Kom niet eerder dan 5 minuten! Wacht anders in de auto.
 • De kleedlokalen zijn GESLOTEN. Kom daarom in sportkleding naar de Club en laat overbodige spullen thuis! Alleen de gebruikers van zwembad & wellness , Aqualessen en zwemlessen mogen kort gebruik maken om zich aan en uit te kleden!
 • Douchen is niet toegestaan! Ook niet na gebruik van zwembad & wellness.
 • Let goed op: vanaf a.s. maandag (19-10-‘20) zullen de start- en eindtijden van de groepslessen en zwembad & wellness momenten wijzigen i.v.m. betere spreiding in de Club!
 • Desinfecteer regelmatig je handen!
 • Blijf niet langer dan de gereserveerde tijd in de Club.
 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Houd je aan de basisregels.
 • Volg aanwijzingen van personeel strikt op!
 • Wil je iets eten/drinken? Bestel vóór aanvang je ‘to go’ bestelling, dan staat het na het sporten voor je klaar
 • Vrij tennis/squash is toegestaan, let zelf op 1,5 meter afstand!
 • ABC-zwemmen en aqualessen gaan door.
 • Check regelmatig onze Social Media kanalen, website en app voor updates/wijzigingen. Houd ook aankondigingen in de Club in de gaten.

Wij hopen op jullie begrip voor jullie en onze gezondheid!

DUTCH FITNESS AWARDS

In 2019 zijn wij verkozen tot ”De Beste Club van Nederland” en ook dit jaar maken we kans op een fantastische titel! Met onze nominatie voor de Dutch Fitness Awards in de categorie ‘Fitnessclub van het Jaar’ strijden wij om een van de  felbegeerde awards in onze gemeente of provincie! Een vakjury bepaalt de landelijke winnaars.

Zijn wij voor jou de ultieme Health Club waar jij kunt sporten en ontspannen met een wow-factor? Meer dan alleen een sportschool? Onmisbaar en  verdienen wij dit podium als geen ander? Breng dan vóór 8 november jouw stem uit via de  onderstaande link en maak kans op geweldige prijzen

Fitness & Groepslessen

Meest gestelde vragen (FAQ)

Ik heb heel erg genoten van jullie buitenlessen in de maanden mei en juni. Gaan deze lessen weer naar binnen of gaan deze nog steeds buiten plaats vinden (vanaf 1 juli)?

Fantastisch om te horen dat de buitenlessen zo goed zijn bevallen. Echter hebben wij besloten om onze groepslessen wederom binnen, in onze daarvoor bestemde groepsles ruimtes, te geven.

Met welke regels/protocollen dien ik, vanaf 1 juli, rekening te houden als ik de Club kom bezoeken?

Voor Fitness/Groepslessen:

 • Vooraf reserveren is verplicht.
 • Eigen handdoek is verplicht. Zonder handdoek kan men niet deelnemen!
 • Indien gewenst, neem je eigen dekentjes/kussentjes mee voor deelname aan de Yoga/Pilates/Bodybalance lessen. Gebruik hiervan bieden wij uit hygiënisch oogpunt niet aan.
 • Denk voor deelname aan de Kick & Fun lessen aan het meenemen van eigen handschoenen. Gebruik hiervan bieden wij uit hygiënisch oogpunt niet aan..
 • Zorg dat je slechts 5 minuten van te voren aanwezig bent, niet eerder.
 • Volg de aangegeven looproutes.
 • Desinfecteer je handen voor de start van je training/les.
 • Desinfecteer de gebruikte apparatuur /materialen wanneer je klaar bent.
 • Zorg ten alle tijden voor 1,5 meter afstand.
 • Volg de instructies van medewerkers strikt op.
 • Zorg voor je eigen veiligheid en die van anderen. Houd hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht.

Kidzz Club

Meest gestelde vragen (FAQ)

Kunnen mijn kinderen weer gebruik maken van de Kidzz Club?

Jazeker, onze jongste leden zijn vanaf 1 juli 2020 ook weer van harte welkom.

Moet ik een reservering plaatsen om van de Kidzz Club weer gebruik te mogen maken?

De jongste leden mogen van de Kidzz Club gebruiken maken volgens de procedure die wij voor de corona al hanteerde.

LET OP: Ook bij lichte lichamelijke klachten dienen de kinderen uit voorzorg thuis te blijven.

Wellness / Zwembad

Meest gestelde vragen (FAQ)

Tijdens de ‘’gedeeltelijke opening’’ in mei en juni heb ik moeten reserveren om van het zwembad gebruik te mogen maken. Moet ik dit vanaf 1 juli blijven doen?

Ja, de overheid (RIVM) verplicht ons het vooraf reserveren. De reservering plaats je zowel voor het zwembad als voor de Sauna, stoomcabine en bubbelbad.