Corona update n.a.v. de persconferentie van 18 december 2021

Beste Leden,

Moedeloos en ongeloof, dat zijn de 2 woorden die direct opkomen na de mededeling dat we voor de 3e keer in 1,5 jaar tijd in een lockdown moeten. Het ledenverlies van de afgelopen keren nog niet eens te boven gekomen en we moeten dus alweer de deuren gaan sluiten.

 Ondanks dit alles, zullen wij ook in deze 3e lockdown, jouw lidmaatschap bevriezen en dus de incasso per direct stoppen. De bevriezing van jouw incasso zullen wij standhouden totdat er weer een versoepeling wordt aangekondigd. Op het moment dat deze versoepeling ingaat, zullen wij alle lidmaatschappen weer activeren ongeacht welk soort versoepeling dit ook is. Wij zullen de uiteindelijke bevroren periode aan het einde van jouw lidmaatschap “plakken” zodat jouw looptijd weer dezelfde is zoals deze door jou is afgesloten met ons. Het is voor ons onmogelijk om op individuele basis uitzonderingen hierin te maken. Wij vertrouwen op jouw begrip hiervoor.

Ondanks dat wij jou de komende 4 weken niet op de Club kunnen ontvangen, willen wij jou toch zo goed mogelijk blijven ondersteunen om in beweging te blijven. Hiervoor verwijzen we je graag naar het kopje ‘Digitale groepslessen’ in de Vouershof App, welke gratis is te downloaden in de App Store of Google Play Store. In de Vouershof App vind je meer dan 100 workouts welke zijn opgenomen door onze eigen instructeurs. Van Zumba tot Step, Pilates en Yoga, tot Les Mills programma’s, XCO, BRN en Zumba. Daarnaast kun je hier ook de link naar ons Youtube kanaal vinden, evenals inloggegevens voor FitSnacks.TV en House of Workouts @ Home. Het is niet mogelijk om materialen te lenen. Lukt het jou niet om te werken met de Vouershof App? Stuur dan een mail naar britt@vouershof.nl.

Advies nodig over (thuis)trainen of voeding? Andere vragen? Stuur dan een mail naar info@vouershof.nl voor het maken van een telefonische afspraak.

Voor de meest recente updates verwijzen wij jou naar onze Website en Social Media kanalen; Facebook en Instagram.

Wij vertrouwen erop jullie met deze brief duidelijkheid te hebben gegeven en hopen op begrip voor de ontstane situatie.

Ten slotte wensen wij jou alvast een gezond en liefdevol nieuw jaar. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Fijne feestdagen!

Met vriendelijke en sportieve groeten,

Team Health & Sports Club Vouershof