Tennisles in Sittard-Geleen

Wilt u beginnen met tennissen of wilt u gewoon u techniek of spelinzicht verbeteren, dan is tennisles misschien iets voor u. Hier leert u de fijne kneepjes van de tennissport. Zo kunt u goed voorbereid de tennisbaan op.

Wat leert u met tennisles?
Tijdens een tennisles leert u meer over de spelregels, materialen en techniek. U krijgt persoonlijke begeleiding om de sport zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Ook als u al redelijk een balletje kunt slaan, kunt u lessen volgen om uzelf verder te ontwikkelen.

De trainingen worden verzorgd in samenwerking met Armand Custers Tennisopleidingen en vinden plaats in kleine groepen van 4 personen. Er zijn speciale lessen voor beginners en gevorderden. Voor kinderen en senioren. Dit alles gedurende de wintermaanden op de binnenbanen van Health & Sports Club Vouershof.

Wat kost tennisles?
Tennisles is niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De prijzen verschillen per leeftijdscategorie en zijn afhankelijke van het lespakket. Leden van Vouershof krijgen korting op de tennislessen. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

Neem contact op