ABC zwemmen in Sittard-Geleen

ABC zwemmen bij Health & Sports Club Vouershof staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, met veel aandacht voor deskundige begeleiding van de kinderen en een goede communicatie naar de ouders.

Bij ons staat zwemles in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden uw kind dan ook een veilige zwemles in een fijne en vrolijke sfeer, zodat uw kind optimaal leert. De inhoud van de zwemlessen is optimaal aangepast aan de moderne inzichten van het (motorisch) leren van jonge kinderen. Daarom starten wij onze lessen meteen in diep(er) water en wordt er vanaf het begin een zwemtraject aangeboden, waarbij duiken, onder water zwemmen en survival aangeleerd worden.

Kortom, plezier en leren gaan hand in hand op weg naar zwemveiligheid. Neem gerust contact op met onze zwemcoördinator Linda Koopman voor meer informatie, via zwemles@vouershof.nl.

Zwemles in kleine groepen
De zwemlessen duren 30 minuten per keer, zodat de concentratie optimaal is. De groepen bestaan uit maximaal 3 kinderen en er wordt twee keer per week gezwommen. Daarnaast is het zwemtraject (door de intensieve begeleiding) aanzienlijk korter. Er zijn mogelijkheden voor kinderen met een verstandelijke of motorische beperking. Ook hoeft uw kind niet lid te zijn van de Club om zwemles te volgen. De tarieven bedragen:

  • € 110,75 per maand (indien uw kind lid is van Health & Sports Club Vouershof)
  • € 131,35 per maand (indien uw kind géén lid van Health & Sports Club Vouershof)

Onze zwemlessen en diploma’s zijn erkend door Zwemonderwijs Nederland. www.zwemonderwijsnederland.nl

Hoe lang het duurt voordat het zwemdiploma A, B of C wordt gehaald, verschilt per kind. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

Neem contact op