Ouder worden & jonger voelen

U kent het wel. U wordt “ouder”; een pijntje hier en een pijntje daar. Wat op “ jonge” leeftijd allemaal nog zonder enige moeite of nadenken kon, wordt nu allemaal een beetje moeilijker. Gelukkig kunt u dit proces beïnvloeden. Ouder worden kunnen wij niet voor u stoppen, maar de ouderdom kunnen wij zeker vertragen.

Graag helpen wij u ontdekken dat sporten dé manier is om fit te blijven en uw conditie te behouden. Op een laagdrempelige, prettige en veilige manier gaan wij met u aan de slag om dit te bereiken. Zo heeft u de keuze uit tal van groepslessen, zoals bijvoorbeeld Fit+ of Aquarobics waaraan u kunt deelnemen. U ontmoet nieuwe mensen, waarmee u na afloop een gezellig kopje koffie kan drinken in onze Brasserie. Kortom: met sportief bewegen, gezonde voeding en regelmatige ontspanning bent u gezonder en fitter, heeft u meer zelfvertrouwen en voelt u zich krachtiger.

U sport al vanaf €8,95 per week!


De ideale groepsles!
Fit+ is sporten in groepsverband op uw eigen niveau. Er wordt gestart met 45 minuten bewegen in één van onze zalen of in de fitness onder leiding van een Fitnesscoach. Vervolgens wordt er gezellig een half uurtje koffie en/of thee gedronken in het restaurant om vervolgens onder begeleiding 45 minuten in het zwembad te bewegen. Gewoon een middagje sportiviteit en gezelligheid.

Neem contact op