Sporten met bedrijfskorting en bedrijfsfitness

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor een werkgever om gezonde werknemers in dienst te hebben. Een gezonde levensstijl draagt bij aan een gelukkiger leven, zowel thuis als op de werkvloer. Gezonde werknemers zorgen voor een hogere arbeidsproductiviteit en een verminderd ziekteverzuim. Voor werknemers is een korting op een clublidmaatschap weer een welkome uitbreiding van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Door het aanbieden van bedrijfskorting en bedrijfsfitness denken wij zowel de werkgever als de werknemer een dienst te bewijzen. Al vanaf 5 medewerkers kan een bedrijfsfitnessabonnement worden afgesloten.

Bedrijfsfitness zorgt voor:

  • Daling van het ziekteverzuim
  • Een betere werksfeer
  • Minder stress en burn-outs
  • Minder verloop van het personeel
  • Een positief bedrijfsimago

Bent u als werkgever of als werknemer geïnteresseerd in bedrijfsfitness binnen uw bedrijf en wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Guy of Jeroen.

Het starten van een bedrijfsfitnessovereenkomst
Het enige wat er nodig is voor het starten van een bedrijfsfitnessovereenkomst is een kleine investering in tijd door met één van onze collega’s te spreken over de mogelijkheden. De overeenkomst die de werkgever met Health & Sports Club Vouershof aan gaat is geheel kosteloos.

De inhoud van een bedrijfsfitnessovereenkomst
Dat hangt volledig van uw wensen af. U kunt als werkgever louter de aangever zijn van de optie om tegen gereduceerd tarief te sporten, maar u kunt ook de organisatie voor uw rekening nemen. Welke rol u speelt bepaalt u dus zelf, wij kunnen alle zorgen voor u uit handen nemen.

U kunt een overeenkomst met ons aangaan waarbij u alleen het sporten via uw bedrijf aanbiedt aan uw werknemers. De inschrijvingen, betalingen en lidmaatschapscontracten lopen dan allemaal via uw werknemers en ons. U hoeft geen tijd of geld te investeren.

Neem contact op