Health & Wellness

Health

Soms nemen we het voor vanzelfsprekend aan dat we dagelijks opstaan zonder pijn, kunnen bewegen zonder beperkingen en ons vitaal en levenslustig voelen. Pas wanneer een blessure of ziekte ontstaat beseffen we dat ons belangrijkste bezit onze gezondheid is en dat we daar voor moeten zorgen. Voor ons als Club is jouw gezondheid onze uitdaging.

Health & Sports Club Vouershof helpt jou gezond en vitaal te blijven of te worden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wellness

Niets is lekkerder dan ons verwarmde zwembad met een aangename temperatuur van minimaal 30 graden. Vrij zwemmen is goed voor je hart en longen en heeft een minimale belasting op je gewrichten. Ons bad met luie trap is 16 meter lang en daarmee ideaal voor het trekken van baantjes.

Daarna kun je volledig tot rust komen in onze luxe Wellness. Zo herstellen vermoeide spieren sneller in de sauna, zorgen de rustgevende geuren eucalyptus & mint in de stoomcabine voor ultieme ontspanning en geeft de Whirlpool jou een heerlijk uitgerust gevoel. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons zonneterras.

Sauna en stoomcabine zijn toegankelijk vanaf 15 jaar.

Zonnebank

Het hele jaar door een zomers kleurtje? Maak dan gebruik van de gratis zonnebank of de turbobruiner tegen gereduceerd tarief.

Onze Receptiemedewerkers adviseren je graag over bijpassende zonneproducten. 

 

Finse sauna  Infrarood sauna  stoomcabine Valkenswaard

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!