Health & Wellness

Health

Soms nemen we het voor vanzelfsprekend aan dat we dagelijks opstaan zonder pijn, kunnen bewegen zonder beperkingen en ons vitaal en levenslustig voelen. Pas wanneer een blessure of ziekte ontstaat beseffen we dat ons belangrijkste bezit onze gezondheid is en dat we daar voor moeten zorgen. Voor ons als Health & Sports Club is jouw gezondheid onze uitdaging.

Health & Sports Club Vouershof helpt jou gezond en vitaal te blijven of te worden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Wellness

Niets is lekkerder dan ons verwarmde zwembad met een aangename temperatuur van minimaal 30 graden. Vrij zwemmen is goed voor je hart en longen en heeft een minimale belasting op je gewrichten. Ons bad is 16 meter lang en daarmee ideaal voor het trekken van baantjes. Daarna kunt u volledig tot rust komen in onze Wellness.
Zo herstellen vermoeide spieren sneller in de Finse Sauna, zorgen de rustgevende geuren eucalyptus & mint in het Turks Stoombad voor ultieme ontspanning en geeft de Whirlpool u een heerlijk uitgerust gevoel. In de zomer is het heerlijk vertoeven op ons zonneterras.

Onze sauna en stoombad zijn toegankelijk vanaf 15 jaar.

Finse sauna  Infrarood sauna  stoomcabine Valkenswaard

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!