Zwemlessen ABC

ABC zwemmen bij Health & Sports Club Vouershof staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, met veel aandacht voor deskundige begeleiding van de kinderen en een goede communicatie naar de ouders.

Bij ons staat zwemles in het teken van de persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden dan ook een veilige zwemles in een fijne en vrolijke sfeer, zodat het kind optimaal leert. De inhoud van de zwemlessen is optimaal aangepast aan de moderne inzichten van het (motorisch) leren van jonge kinderen. Daarom starten wij onze lessen meteen in diep(er) water en wordt er vanaf het begin een zwemtraject aangeboden, waarbij duiken, onder water zwemmen en survival aangeleerd worden.

Kortom, plezier en leren gaan hand in hand op weg naar zwemveiligheid. Neem gerust contact op met ons zwemteam voor meer informatie, via zwemles@vouershof.nl.

Zwemles in kleine groepen

De zwemlessen duren 30 minuten per keer, zodat de concentratie optimaal is. De groepen bestaan uit maximaal 3 kinderen en er wordt twee keer per week gezwommen. Hierdoor is het zwemtraject (door de intensieve begeleiding) aanzienlijk korter. Ook hoeft uw kind geen lid te zijn van de Club om zwemles te volgen. De tarieven bedragen:

  • € 118,00 per maand (indien uw kind, de ouder of grootouder lid is van Health & Sports Club Vouershof)
  • € 131,50 per maand (indien uw kind, de ouder of grootouder géén lid van Health & Sports Club Vouershof)

Onze zwemlessen en diploma’s zijn erkend door Zwemonderwijs Nederland.

Flexplek met wifi

Vragen?

We bellen je graag even om ze te bespreken!

Wil je meer informatie over dit unieke zwemplan vul dan het contactformulier in.