Korting met jouw Clubkey

Indien je periodiek Clubcredit afneemt ontvang je 10% korting op verschillende aankopen in de Club bij betaling met je Clubkey!
Waardeer ‘m op bij de Receptie.

Let op: bij het stopzetten van je Clubcredit vervalt ook de 10% korting.

Bevriezen

Ben je door omstandigheden (blessure, ziekte etc.) tijdelijk niet in de gelegenheid om gebruik te maken van je lidmaatschap? Meld je bij een van onze Receptiemedewerkers voor de voorwaarden.

Korting bij Intersport

Een feel-good-gymoutfit geeft niet alleen jouw motivatie een boost, maar zorgt er ook daadwerkelijk voor dat jij alles uit jouw training kunt halen.
De keuze aan sportoutfits en -schoenen is reuze!  Wil je zeker weten dat je goed voor de dag komt? Dan ben je bij Intersport Makado Beek aan het juiste adres. Het team helpt graag in jouw zoektocht naar de juiste outfit of schoenen!

Word Intersport Member en ontvang exclusieve aanbiedingen en acties. Daarnaast spaar je per order 2,5% van het aankoopbedrag. Dit bedrag komt vervolgens als VIP-saldo op jouw ‘Intersport rekening’ te staan. Zo scoor je een fijne korting op je volgende bestelling of aankoop!

Sportpoints

Sporten wordt beloond! Maak kennis met Sportpoints, het spaarprogramma van Health & Sports Club Vouershof.

Met ieder bezoek spaar je credits welke je kunt inwisselen voor leuke kortingen of cadeaus. Denk aan een Vouershof sporttas, handdoek, muntjes voor de turbo zonnebank of luxe zonneproducten.

Meld je voor meer informatie en aanmelden bij een van de Receptiemedewerkers.