Fitness

De Fitness bestaat uit verschillende trainingszones, waaronder de resultaat zone. Naast een breed aanbod aan kracht- en cardio apparatuur van Technogym is onze Club ook uitgerust met het Technogym Biocircuit. Dit is het eerste trainingssysteem ter wereld dat een veilige, eenvoudige en effectieve workout in slechts 22 minuten! Hierdoor is ook tijd niet langer een excuus.

Wil je afvallen, conditie opbouwen, stress verminderen, sterker of fitter worden? Wat jouw doelstellingen ook zijn, onze coaches staan voor jou klaar. Zij helpen jou met het bereiken van jouw doelen! Wij helpen jou middels ons resultaatgerichte begeleidingstraject waarin jij volledig wegwijs wordt gemaakt in het effectief en met plezier sporten.

Wij helpen jou om sporten en gezondheid in te passen in jouw huidige levensstijl. Een gezonde levensstijl is meer dan alleen sporten en bestaat volgens ons uit voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende ontspanning. Onze lifestyle coach staat voor je klaar. Alles wordt afgestemd op jouw wensen. Je krijgt zowel begeleiding bij de aanvang van jouw sportprogramma als wanneer je reeds enige tijd bij ons sport.

Naast Fitness daagt ons meest uitgebreide aanbod aan Groepslessen u uit om uw doelen te bereiken; van gestandaardiseerde Les Mills programma’s tot Freestyle lessen.
Wilt je meer informatie of een vrijblijvende kennismaking? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!