Fitness

De Fitness bestaat uit verschillende trainingszones, waaronder de resultaat zone. Naast een breed aanbod aan kracht- en cardio apparatuur van Technogym is onze Club ook uitgerust met het Technogym Biocircuit. Dit is het eerste trainingssysteem ter wereld dat een veilige, eenvoudige en effectieve workout in kan bieden in slechts 25 minuten! Hierdoor is ook tijd niet langer een excuus.

Conditie opbouwen, sterker worden, stress verminderen of afvallen; verschillende doelen met elk een eigen aanpak. Onze coaches stellen samen met jou een persoonlijk begeleidingsprogramma op. Om inzicht te krijgen in jouw resultaten, variatie en plezier te blijven houden in je training is er regelmatig contact tussen jou en een van onze coaches.
Zo zorgen wij er samen voor dat jij je motivatie kunt vasthouden. Ook wanneer je behoefte hebt aan tips of een nieuw trainingsschema staan onze coaches voor jou klaar!

Een gezonde leefstijl, dat wil toch iedereen! Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning. We hebben er veel goede voornemens over, maar in de praktijk blijkt dat we veel moeite hebben om dit vol te houden. Wij bieden ieder nieuw lid twee consulten met onze Lifestylecoach aan. Deze geeft je inzicht in vastgeroeste patronen en gedachtes, brengt samen met jou je doelen in kaart en geeft je tips en tricks om deze te behalen en te behouden.

Naast Fitness daagt ons meest uitgebreide aanbod aan Groepslessen jou uit om jouw doelstellingen te bereiken; van gestandaardiseerde Les Mills programma’s tot aan Freestyle lessen is er voor elk wat wils.

Meer informatie of een vrijblijvende kennismaking? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met jou op!

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!