Fitness

Groepslessen

Wellness

Personal Training

 

Personal Training Health & Sports Club Vouershof

Ben jij op zoek naar dat extra duwtje in de rug om jouw doelstellingen te behalen? Of klaar om je bestaande training naar een hoger plan te tillen?

Kies dan voor Personal Training!

Wat is Personal Training

PT bij Health & Sports Club Vouershof gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een Personal Trainer heeft gedurende de heel training alle aandacht voor jou en je doelstelling. Het is 1 op 1 begeleiding, waarbij onze Personal Trainers training- en voedingsprogramma’s op maat maakt, de hele training bij je blijven, je motiveren en ook buiten de club blijven ondersteunen.

 

Tarieven

Personal Training/Small Group Training is mogelijk voor zowel leden als niet-leden. De kosten hiervoor zitten niet bij je lidmaatschap inbegrepen.

Over onze trainers

De personal trainers zijn zeer flexibel en kunnen op verschillende tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Al onze Personal Trainers hebben een reeks aan opleidingen afgerond. PT wordt in onze club ook mogelijk gemaakt voor twee-, drie- of zelfs viertallen. Hierdoor wordt een echte Personal Trainer dus bereikbaar voor iedereen.

Personal training valkenswaard

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!