Groepsfitness

Ervaar zelf het ultieme wow-gevoel van bewegen in groepsverband, plezier, werken aan kracht, conditie, uithoudingsvermogen en balans tijdens een van de bijna 80 live groepslessen per week! Met maar liefst 27 verschillende programma’s is er voor ieder wat wils. 

Naast de bekende Groepslessen als BodyPump en Zumba, bieden wij nog veel meer! Denk aan diverse Freestyle Step (van basic tot advanced) en Aerobics lessen en een uitgebreid aanbod aan gestandaardiseerde programma’s van Les Mills en XCO. Daarnaast kun je meedoen met één van onze Spinninglessen, sporten in ons zwembad tijdens de Aquarobics en tot het uiterste gaan in een van onze Jumpfit Trampoline Fitness lessen.

Verder beschikken wij sinds kort ook over een exclusieve Body & Mind Studio waarin we dagelijks verschillende vormen van Yoga, Pilates en Les Mills Bodybalance aanbieden.
Door het inbouwen van Body & Mind lessen (Yoga, BodyBalance, Pilates) in jouw routine vertraagt je stroom van gedachten. Dit zorgt voor een kalme en vredige geest waardoor je veel rustiger en ontspannen in het leven staat.

Je kan jouw lessen ook gemakkelijk bijhouden via de app!

Vragen?

We bellen je graag even om ze te bespreken!

fysiotherapie valkenswaard