Fitness

Groepslessen

Wellness

Senioren

Binnen Health & Sports Club Vouershof zijn Senioren een belangrijke doelgroep waar wij verschillende activiteiten voor aanbieden. Naast zelfstandig aan de slag in de Fitness, of lekker baantjes trekken in ons zwembad is het mogelijk om deel te nemen aan onze, speciaal voor deze doelgroep, ontwikkelde Fit+ lessen.

Fit+ / Fit+ Water

Fit+ is sporten in groepsverband op je eigen niveau. Er wordt gestart met 45 minuten bewegen in één van onze groepsfitness studio’s of in de fitness onder begeleiding van een ervaren instructeur.
Vervolgens wordt er een half uurtje gezellig samen koffie of thee gedronken in de Horeca om daarna 45 minuten onder begeleiding in het zwembad te bewegen.
Tijdens deze lessen ligt de focus op conditie en spierversteviging, maar vooral werken op eigen niveau en doen wat goed voelt. Er wordt rekening gehouden met blessures en lichamelijke klachten.

  • Fit+ dinsdag & vrijdag 13:15 – 14:00 uur
  • Fit+ Water maandag, dinsdag & vrijdag 14:30 – 15:15 uur

Fit+ Yoga

Werk op je eigen niveau op een veilige manier aan souplesse en spierkracht en breng je lichaam en geest weer in balans. De yogaoefeningen worden staand, zittend en/of liggend uitgevoerd. Indien het lichaam dit niet toelaat zal de instructeur de oefeningen aanpassen. Een uurtje per week op deze manier bewegen zorgt voor steeds meer ruimte in het lichaam, met soepelere spieren en gewrichten als gevolg.

  • Fit+ Yoga maandag 13:15 – 14:00 uur

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!