Personal Training in Sittard-Geleen

Als lid van Health & Sports Club Vouershof krijgt u altijd de mogelijkheid om geholpen te worden door uw eigen Fitcoach. Deze helpt u bij het bereiken van uw doelstelling(en). Als u meer begeleiding wenst of meer hulp nodig heeft bij het behalen van uw doelstelling(en) dan kunt u kiezen voor Personal Training (PT).

Wat is Personal Training
PT gaat nog een stapje verder dan het reguliere fitness traject. Een personal trainer heeft gedurende uw hele training alle aandacht voor u en uw doelstellingen. Het is een 1 op 1 begeleiding, waarbij één van onze Personal Trainers een training en voedingsadvies op maat maakt, de hele training bij u blijft, u motiveert en u daarnaast ook buiten de Club blijft ondersteunen. Een Personal Training traject is vooral interessant voor mensen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben om hun doelstellingen te behalen. Daarnaast kan het uw bestaande training naar een hoger plan tillen!

Personal Training zit niet bij uw lidmaatschap inbegrepen. De prijzen zijn per uur en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een PT-pakket aan te schaffen. Een PT-traject wordt altijd tijdens een persoonlijke afspraak op maat voor u samengesteld.

Over onze trainers
De Personal Trainer is zeer flexibel en kan op verschillende tijden en plaatsen het trainingsprogramma verzorgen. Al onze LAPT Personal Trainers hebben een reeks aan opleidingen afgerond!

Neem contact op