Ik wil fitter worden

Na een kennismakingsgesprek en behoeftebepaling door een van onze infomedewerkers ga je aan de slag met een persoonlijke coach. Samen werk je aan een sportprogramma op maat.

De Fitness bestaat uit verschillende trainingszones. Naast een breed aanbod aan kracht- en cardio apparatuur van Technogym is onze Club ook uitgerust met Biocircuit; het eerste trainingssysteem ter wereld dat een veilige, eenvoudige en effectieve workout doet in slechts 22 minuten! Hierdoor is ook tijd niet langer een excuus. Naast Fitness daagt ons enorm uitgebreide aanbod aan Groepslessen jou uit om jouw doelen te bereiken.

Fit worden en fit blijven begint in de keuken. Onze leefstijlscoaches staan voor jou klaar om jou te laten ervaren in welk opzicht de juiste voeding kan bijdragen aan het verbeteren van jouw sportprestaties en een energieker gevoel door de dag heen.

Om ervoor te zorgen dat jij je comfortabel voelt binnen de Club, jij inzicht verkrijgt in jouw resultaten en variatie en plezier blijft houden in jouw training worden er gedurende jouw lidmaatschap structureel afspraken gepland met jouw coach. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij je persoonlijke doelstellingen kunt behalen en behouden!

Heb je vragen?

Stel je vraag via onderstaand contactformulier en wij nemen  z.s.m. contact met je op!