Squash in Sittard-Geleen

Voor de meest dynamische racketsport kunt u natuurlijk ook bij Health & Sports Club Vouershof terecht. Daag een vriend, kennis of familielid uit voor een potje squash. Een leuke en enerverende workout, u heeft niet eens door dat u aan het sporten bent. Daarna drinkt u natuurlijk gezellig een drankje in onze Brasserie.

Voor een potje squash kunt u als lid gratis gebruik maken van de squashbanen. Heeft u zelf geen racket? Deze leent u de eerste 3 keer gratis aan de Receptie, daarna tegen een geringe bijbetaling.

Bent u geen lid van Vouershof? Dan kun u met een dagpas toch gebruik maken van onze faciliteiten.

Wat is Squash?
Squash is een racketsport in een kleine ruimte. Één vloer, vier wanden, twee spelers. U staat naast elkaar op hetzelfde speelveld, terwijl u de bal tegen de muur speelt. Doordat de ruimte klein is en de bewegingen snel, is een potje squash een geweldige workout. Techniek en uithoudingsvermogen bepalen wie wint.

Voor wie is Squash?
Squash is een sport voor beginners en gevorderden. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen deze sport leren. Doordat u het spel kunt aanpassen aan uw niveau, kunt u ook met weinig ervaring al een partijtje spelen. Via de squashladder ontmoet je nieuwe tegenstanders en verbetert u uw squashskills.

Neem contact op